De podotherapeut

 

De behandelend podotherapeut is Stephanie Lonij.

 

Zij heeft de opleiding Verpleegkunde met succes afgerond. Hierna is zij verder gaan studeren en heeft de opleiding Podotherapie succesvol afgerond. Hierdoor is haar droom van een eigen praktijk werkelijkheid geworden. Zij is samen met een compagnon mede- eigenaresse geworden van een praktijk uit Landgraaf. Daarna is ze in 2018 haar eigen weg gegaan en is ze eigenaresse geworden van Podotherapie Stephanie Lonij. Tevens is zij opgenomen in het register van zorgverleners van Nederland. (agb-code 26-000775).

 

Stephanie is ervan overtuigd dat zorg meer is dan alleen een oefening of hulpmiddel aanreiken. Zij neemt de tijd voor mensen, ze luistert en denkt samen met de patiënt na over een passende oplossing. Zij kiest bewust voor de allround podotherapie.; 'Ik wil me niet beperken tot één doelgroep of één behandelmogelijkheid. Klachten zijn vaak het gevolg van een brede patroon in de hele bewegingsketen en vragen dus ook om een brede aanpak'.

 

Podotherapeuten zijn met betrekking tot het vakgebied podotherapie de enige beroepsbeoefenaren met een Hoger Beroeps Opleiding met een Bachelor-degree. Een dergelijke opleiding is wettelijk erkend als deze voldoet aan wat omschreven staat in de Wet-BIG, artikel 34. De titel podotherapeut is een beschermde titel.